ЗА НАС

ЮНИП ЕЛЕКТРОНИК логоФирма ЮНИП ЕЛЕКТРОНИК е създадена през 1993 год. Основната дейност започва с приемането на Наредбата за използването на електронни касови апарати с фискална памет. Участва в асемблирането на първите касови апарати SAMSUNG, съвместно с фирма "Датекс" в края на 1993 и началото на 1994 г.

От 1994 год. до сега фирма ЮНИП ЕЛЕКТРОНИК предлага изключително широка гама от фискални устройства на различни производители. Подготвя индивидуални решения за различни обекти. Проектираме, изпълняваме и обслужваме  цялостни ERP системи за управлене. Ние сме лицензиран фискален сервиз и предлагаме гаранционна и извъннгаранционна поддръжка на всички предлагани устройства.

Основна переспектива в работата на фирма ЮНИП ЕЛЕКТРОНИК ще бъде ERP системи за автоматизиране работата в търговски обекти, с което да се оптимизира управленито, както и да се повиши качеството и бързината за обслужване на клиентите. Въвеждането на модерни начини на продажба, внедряването на технологични POS  устройства, съвременно организиране на търговските обекти е гаранция за успешен бизнес в условия на засилващата се конкуренция.

Запазена марка

ЮНИП ЕЛЕКТРОНИК офис